Loop je letterlijk of figuurlijk vast met je paard? Op rijtechnisch vlak of met gezondheidsproblemen?  Graag help ik jullie weer op weg: Bowen heeft inmiddels zijn nut bewezen: bij talloze bewegingsproblemen, slechte conditie, onvruchtbaarheid en zelfs bij een aantal paarden die in de kliniek ingeslapen zouden worden.

Dankzij mijn inmiddels ruime ervaring, gedegen paardenkennis en een zeer sterke intuitie en vaardigheid om telepatisch contact te maken, weet ik vaak tot de kern van de problematiek te komen.

Bowen behandelingen ervaren vrijwel alle paarden instinctief als plezierig en ontspannend. De herstelprikkel die via de fascie naar het zenuwstelsel gegeven wordt is daardoor vaak erg sterk en diep. Deze werking houdt lang aan. Een behandeling werkt zeker 1,5 tot 2 weken door.

“Je doet bijna niks, ik had niet verwacht dat dat zo’n enorm effect zou hebben!”

Eerste effecten na een behandeling zijn toegenomen lossigheid, meer glans in de vacht en meer fitheid.

Bij de behandeling van een paard kijk ik altijd naar het paard als geheel, ongeacht de klacht. Want een verminderde mobiliteit in de rug, scheefstand van wervels, bekken of heiligbeen, maar ook disfunctioneren van een orgaan, kunnen heel goed klachten veroorzaken.
Het totale management, de huisvesting, het zadel en de manier van training zijn belangrijk. Omdat ik graag wil dat jouw paard duurzaam opknapt, kies ik voor een totaalbehandeling. Waar nodig werk ik samen met dierenartsen of andere specialisten. Voor het behandelen van paard en ruiter maak ik, naast Bowen therapie, onder andere gebruik van de Flexchair, Craniosacraaltherapie, de Emmett techniek (afgeleid van Bowen), kinesio- en lymfetaping, Quantum Touch en acupressuur. Ook zet ik graag pure kruiden (human grade kwaliteit zonder drager- en vulstoffen) en de essentiele olien van DoTERRA in.

In alle gevallen geldt dat Bowen behandeling géén vervanging is voor medisch advies! Raadpleeg dus eerst (of ook) uw dierenarts.  

Ik ga altijd uit van minimaal twee behandelingen met ongeveer twee tot drie weken tussenruimte. Vervolgens kijk ik of er nog meer behandeling nodig is. Verdere behandeling volgen dan na een langere tussentijd van nog eens vijf of zes weken. Over het algemeen volstaan twee tot drie behandeling. Regelmatig onderhoud van tweemaal per jaar is een prima investering om je paard gezond en fit te houden!

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken om te kijken welk herstel mogelijk is? Neem telefonisch contact met me op of stuur een berichtje

Een geweldige ondersteuning voor de gezondheid van je paard, zijn de producten van Equilin. Gebruik de onderstaande link voor een kortingscode:
Home
Home
Home