Per behandeling:  €85,- incl. 21% btw binnen een straal van 20 km.
Meer km’s reken ik door a 0,36 per km.

Bij meer langdurige (revalidatie) trajecten pas ik de tarieven vaak in overleg aan. Zie ook  Coaching ruiter & paard.

Paarden behandel ik het liefst in de eigen omgeving. Samen bespreken we wat de klachten zijn. Zo mogelijk zie ik het paard vooraf graag los bewegen in een rijbak o.i.d. Voor een optimaal herstel mag het paard vijf dagen na de behandeling niet gereden of gelongeerd worden. Weidegang of stappen aan de hand is wel heel wenselijk.

Ik stel routes samen zodat de reiskosten gedeeld kunnen worden. Ik reis in principe door heel Nederland. Bij meerdere paarden op één locatie krijg je korting op het behandeltarief.

Ik ga altijd uit van zeker twee behandelingen met ongeveer twee, drie weken tussenruimte. Daarna kijken we of er meer behandelingen nodig zijn.  Zo ja, dan kan dat vaak met een langere tussenpoos van nog eens vijf of zes weken of soms een paar maanden. Vaak volstaan twee tot drie behandelingen prima. Regelmatig onderhoud van twee maal per jaar zijn een prima investering om paarden gezond en fit te houden!

Een vast percentage van mijn omzet doneer ik aan Unicef en aan Brooks Hospital omdat ik geloof in een meer duurzame wereld waarin mensen ter plekke, zelf in hun kracht gezet worden.