Al vanaf de lancering van Equilin door dierenarts Annette van Weezel was ik fan van deze producten.

Want ik was al heel lang op zoek naar ‘schoner’ en beter voer, het was toendertijd bijna niet te krijgen. Gevoelsmatig stonden de brokken met veel soya, tarwe en suikers me tegen. Veel merken zaten tsjokvol vulstoffen, suikers en laagwaardige ingredienten. Vaak verborgen op een klein etiket.

Equilin niet: hier was duidelijk over nagedacht: preparaten van organisch gebonden ingredienten en alleen die vitamines, mineralen en spoorelementen zijn toegevoegd, die zinvol zijn voor je paard met daarbij een deugdelijke omderbouwing. Zo zit er in Equilin nooit extra ijzer, omdat paarden dat meer dan voldoende opnemen via water en ruwvoer. Extra toevoeging is schadelijke en remt de opname van andere stoffen.

Sindsdien voer ik al jarenlang kuursgewijs mijn fokmerries, jonge opgroeiende paarden, rijpaarden en oudere rentenierende merries precies wat ze nodig hebben. Granen en krachtvoer geef ik vrijwel nooit. Ondanks dat zijn de paarden vitaal en hebben energie zat.
Equilin vul ik graag aan met de ruwvoeders van Agrobs, een duits, eveneens hoogwaardig voermerk die vrijwel alleen, grassen, kruiden, luzerne, vruchten, zaden, pitten en olien gebruiken in hun samenstellingen. Zelfs de zogende merries redden het hier prima op! De Equilin, een klein korreltje, mengt hier wat makkelijker door.

Wil je ook ervaren wat Equilin voor jouw paard kan doen? Neem dan contact op voor meer informatie of bestel met korting via deze link:
https://equilin.eu/?partner=140