De praktijk is normaal geopend

Met de herfst en winter voor de deur blijft de praktijk normaal geopend. Gelukkig lijkt Covid 19 niet het extreem gevaarlijke virus waarvoor we in het voorjaar bang waren.

Consulten gaan door zoals u ze van mij gewend zijn. Met die vraag dat wanneer u verkouden of koortsig bent, uw afspraak te verzetten naar een later moment.

Bowen blinkt uit in het boosten van de weerstand. Het stimuleert de lymfewerking en brengt het stress level in het lichaam terug waardoor het imuunsysteem geactiveerd wordt. Immers, Bowen balanceert als de beste de balans tussen onze para-sympaticus (alle rust en herstelfuncties waaronder het immuunsysteem en slaap) en de sympaticus (alle ‘actie’ functies, vecht en vluchtmechanisme).

Vrijwel iedereen ervaart na de behandeling een weldadig gevoel van ontspanning, varierend van lichte moeheid tot compleet ‘uitgeteld’. Deze reactie geeft aan dat de sympaticus, ons stress-systeem, is uitgeschakeld ten gunste van de para, de herstelmodus. Alleen daar en dan begint herstel en pijnvermindering!

Dus, wilt u fitter en sterker de winter in? Boost dan uw weerstand met Bowen.